• Alles
  • (2)
    Algemeen
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Muziek

Wereldlichtjesdag Zoetermeer Zondag 13 dec

zondag 13 december 19:00 uur

Foto: John en Kelly Korsel

Op zondag 13 december 2020 wordt, voor de 8e keer, een Wereldlichtjesdag-herdenking in Zoetermeer georganiseerd.

Omdat we elkaar dit jaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten zal de verbondenheid met elkaar, dit jaar op deze dag, anders zijn.

Wee-ouders (ouders van ’n overleden kind) overige familieleden, vrienden en anderen die zich betrokken voelen, worden uitgenodigd de herdenkingsbijeenkomst bij te wonen, middels een link, welke gestuurd wordt na aanmelding.

De symboliek van Wereldlichtjesdag, een lint van licht rond onze aarde zodat de wereld een beetje lichter wordt voor alle mensen die hun kind hebben verloren en daarbij mogen beseffen dat zij niet alleen zijn met hun verdriet, willen wij niet verbreken....

Wij maken een filmopname van onze herdenking 2020 en delen deze graag middels een linkje wat naar iedereen die zich aangemeld heeft, toegestuurd zal worden. Het is onze wens om deze virtuele herdenking van onze kinderen, met elkaar op hetzelfde moment, op zondag 13 december om 19.00 uur, te beleven. We hopen dat de virtuele herdenking hartverwarmend en verbindend zal zijn.

Je kunt je kind(je) aanmelden op www.wereldlichtjesdagzoetermeer.nl via de knop “Aanmelden”. Vergeet niet de naam, evt. achternaam en je e-mailadres in te vullen. Het aanmelden kan in dit geval t/m uiterlijk zondag 6 december.

Meer informatie en een impressie van de Wereldlichtjesdag-herdenking in Zoetermeer van de afgelopen 7 jaar, vindt u op onze website: www.wereldlichtjesdagzoetermeer.nl

Neemt u hier gerust een kijkje!

Wij hebben ook een Facebook- en Instagrampagina waarop we regelmatig berichtjes plaatsen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste informatie.

www.facebook.com/wldzoetermeer

www. instagram.com/wereldlichtjesdagzoetermeer


deel deze activiteit

Locatie

digitaal, middels een link naar aangemelde adressen
Zoetermeer
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden